Filosofie

Om onze passie voor authentieke smaken en 100% biologische kwaliteit te waarborgen werken we met 3 belangrijke kernwaarden bij de Rit.

De Rit producten zijn onweerstaanbaar lekker –  we doen geen concessie op smaak en willen alleen lekkere en ambachtelijke producten in ons assortiment.

De Rit producten zijn verantwoord – we vinden het belangrijk dat onze producten geproduceerd worden met zorg voor mens, dier, natuur en milieu. Onze producten bevatten geen onnodige hulpstoffen, recepturen zijn zo eenvoudig mogelijk en we werken zoveel mogelijk met fairtrade ingrediënten zoals bij de chocolade.

De Rit producten bevatten pure, speciaal geselecteerde ingrediënten –  we kiezen zoveel mogelijk lokale, authentieke ingrediënten, zoals bv. cacao uit Panama en Ecuador. De producten zijn zo min mogelijk bewerkt. We gebruiken bv. rietsuiker i.p.v kristalsuiker. Ook werken we met hele ingrediënten zoals hele granen en hele noten en we maken natuurlijk geen gebruik van kleur-, geur- en smaakstoffen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen aanbieden. Als je doorgaat met het gebruiken van de site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

ACCEPTEREN

Info over cookies
Privacybeleid