Over de Rit

De Rit laat zien dat onweerstaanbaar lekker en biologisch heel goed samengaan!

Met haar passie voor authentieke smaken en de keuze voor 100% biologische kwaliteit, kan De Rit zich sinds 1969 met recht “biologisch specialist” noemen. Er wordt nog altijd gewerkt volgens traditionele methodes en alle ingrediënten worden met de grootste zorg geselecteerd. Hierdoor kunt u genieten van de beste en de puurste producten!

Koeken

Ons merk kent een breed assortiment verwenproducten. Bent u een koekliefhebber, dan heeft de Rit een variëteit aan koek en koekjes, zoals smeuïge ontbijtkoeken, echte chocoladekoekjes of Hollandse stroopwafels. Voor al onze koekjes zijn uiteraard de beste ingrediënten geselecteerd.

Chocolade

Houdt u meer van chocolade dan zijn er heerlijke chocoladerepen of bonbons. Voor de chocolade van De Rit zijn alleen de beste biologische cacaobonen gebruikt, welke afkomstig zijn van kleinschalige fairtrade boerencoöperaties in Zuid-Amerika en Azië. Daarmee zijn onze chocoladetabletten en bonbons (h)eerlijk.

Hartige snacks

Met de Rit maak je een borrelavond compleet. We hebben 4 verschillende soorten kaassnacks gemaakt van Goudse kaas of overheerlijke geitenkaas. Alle kaassnacks zijn bereid met roomboter voor de volle smaak.

Bakmixen

Maak zelf in een handomdraai de lekkerste zoete of hartige gerechten. Geef de Rit muffins, appeltaart of brownies uw eigen twist mee en beleg een quiche of pizza met ingrediënten die u lekker vindt. Makkelijk genieten van biologische kwaliteit.

Voor alle producten geldt, dat de Rit de 100% biologische ingrediënten met zorg voor u heeft geselecteerd, want alleen het beste is onweerstaanbaar! Ga voor het gehele assortiment van de Rit naar Natuurwinkel, Ekoplaza of een van de vele andere natuurvoedingswinkels.


Allemaal even puur, smaakvol en gemakkelijk in gebruik!


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen aanbieden. Als je doorgaat met het gebruiken van de site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

ACCEPTEREN

Info over cookies
Privacybeleid