Choco Brownies met noten

  • Verwarm de oven voor op 175˚C.
  • Roer de boter samen met chocopasta tot een romige massa, voeg dan de brownie mix toe en roer het glad.
  • Klop er vervolgens één voor één de eieren door en dan de melk tot een iets luchtig beslag ontstaat.
  • Schep tenslotte de noten door het beslag.
  • Vul de met wat boter ingevette bakvorm met het brownie beslag en bak dit in het midden van de voorverwarmde oven in ± 35 minuten gaar, de binnenkant blijft wat zacht.
  • Laat de Choco Brownie goed afkoelen voordat je deze eventueel in kleinere blokjes snijd.
  • Ook lekker om wat sinaasappelrasp door het beslag te spatelen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen aanbieden. Als je doorgaat met het gebruiken van de site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

ACCEPTEREN

Info over cookies
Privacybeleid