Bak de lekkerste kruid-koekjes!

  1. Verwarm de oven voor op 180˚C.
  2. Bekleed de bakplaat met bakpapier.
  3. Snij koude boter in blokjes.
  4. Doe de kruidcakemix met de boterblokjes en het ei in een kom en kneed met de hand tot een glad beslag.
  5. Verdeel het deeg in twee helften. Leg elke helft tussen vellen bakpapier en rol uit tot een dikte van 3-5 mm.
  6. Gebruik het koekvormpje om de koekjes uit te steken.
  7. Leg de koekjes met een bakspaan op de bakplaat.
  8. Bak 8-10 minuten tot ze mooi bruin zijn.
  9. Herhaal dit met het resterende deeg.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen aanbieden. Als je doorgaat met het gebruiken van de site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

ACCEPTEREN

Info over cookies
Privacybeleid