Notencake met hazelnoot topping

  • Roer de boter met een mixer of in een keukenmachine wit en romig, voeg dan de cakemix toe.  Roer er vervolgens één voor één de eieren door, voeg het volgende ei toe als het vorige ei helemaal is opgenomen.
  • Verwam de oven voor op 160˚C. Vet een ronde vorm ø 22 -24 cm in met gesmolten boter.
  • Hak de noten fijn, voeg dit toe aan het beslag en spatel alles luchtig door.
  • Schep het cakebeslag in de vorm, bak de cake in het midden van de voorverwarmde oven in ± 1 uur goudbruin en gaar, de ovendeur tussentijds niet openen want dan kan de cake inzakken.
  • Roer de hazelnootpasta goed los, voeg eventueel 1 eetlepel water of room naar keuze toe, serveer de notencake bestrooid met poedersuiker en een toef van de losgeroerde pasta.
  • Ook lekker als cupcakes met een topping van losgeroerde hazelnootpasta bestrooid met gehakte nootjes.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de best mogelijke ervaring op onze website kunnen aanbieden. Als je doorgaat met het gebruiken van de site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

ACCEPTEREN

Info over cookies
Privacybeleid